General info:
ted@orchestrepartout.nl

Bookings:

bookings@orchestrepartout.nl

MUNDO SONORA op 29 november geannuleerd | Nieuwe plan in de maak

Het familieconcert Mundo Sonora, gepland op 29 november 2020 in de Meerpaal in Dronten, kan helaas niet doorgaan. Door de Corona maatregelen lukt het niet om voldoende publiek te ontvangen in de schouwburg. Vorig jaar genoten ruim 300 kinderen en volwassenen van dit kleurrijke familieconcert, waarbij Orchestre Partout met azc bewoners uit Dronten en brassband Amor Musae uit Swifterbant samen spelen. Jong en oud verliet de Meerpaal met een glimlach op het gezicht, onder de indruk van de betoverende muziek, de Dabke dans en het gastvrije programma. Samen met de Meerpaal besloten we het familieconcert jaarlijks te herhalen.

 

De deelnemers -ruim 50 muzikanten- repeteren al weken en staan te trappelen om samen op te treden. Daarom bedachten we meteen een nieuw plan; op Valentijnsdag (zondag 14 februari) presenteren we een online concert met liefdesliedjes uit de hele wereld. Zo kan iedereen thuis mee genieten. Het concert nemen we in januari op in de Meerpaal.

 

Speciaal voor dit concert passen we het repertoire aan. De muzikanten uit azc Dronten kiezen hun mooiste liefdesliedjes uit. Hiervan maken we nieuwe arrangementen zodat de brassband ze kan meespelen. Om alle extra kosten te kunnen dekken starten we in December een crowdfundinsgsactie. Binnenkort meer informatie over deze actie.

 

 

NL_NL
EN NL_NL