General info:
ted@orchestrepartout.nl

Bookings:

bookings@orchestrepartout.nl

MUNDO SONORA gaat door als online familieconcert!

 

Na het grote succes van het familieconcert Mundo Sonora maken we dit jaar een film van deze muzikale voorstelling die je kan bekijken vanuit je huiskamer! Dit voorjaar gaat het concert online in première.

 

Abonneer je op ons Youtubekanaal en mis ‘m niet!

 

Meer dan veertig zangers, muzikanten en danseressen uit diverse culturen spelen samen bij het familieconcert MUNDO SONORA. Dit online familieconcert is een unieke fusie van wereldmuziek en brassmuziek uit de Flevopolder. De zangers van Orchestre Partout, met wereldmuzikanten uit azc Dronten, selecteerden hun favoriete liefdesliedjes uit het Midden-Oosten en Afrika. Deze wereldberoemde liederen worden speciaal voor het concert gearrangeerd voor brassband Amor Musae, de befaamde brassband uit Swifterbant. Schouwburg de Meerpaal in Dronten stelt de schouwburg ter beschikking voor de filmopnames.

 

Achter elk lied schuilt een dierbare herinnering of een nieuwe droom van de muzikanten. Met deze nummers maken we een korte film waarin de muziek en de verhalen samenkomen. De film is voor iedereen gratis te bekijken op het YouTube kanaal van Orchestre Partout, zodat zoveel mogelijk mensen hem kunnen zien. Inclusief de familieleden van de deelnemers ver weg!

 

Volg de makers tijdens het maakproces.

 

De extra kosten die de filmopnamen meebrengen zijn door 122 gulle donateurs opgebracht. Dank aan allen voor het delen van onze hulpvraag en alle donaties!

 

 

 

NL_NL