Algemene informatie
ted@orchestrepartout.nl

Boekingen:

bookings@orchestrepartout.nl

MUNDO SONORA
Betoverend, muzikaal feest voor jong en oud

“Reis met ons mee en ontmoet muzikanten uit alle windstreken. Laat je betoveren door romantische liefdesliedjes, tokkelende snaarinstrumenten, swingende blazers en opzwepende woestijnmuziek. Waan je in een sprookje met exotische buikdanseressen en instrumenten uit 1.001 nacht. Mundo Sonora is een muzikaal feest voor jong en oud!”

 

Orchestre Partout, een orkest met muzikanten uit alle delen van de wereld, speelt samen met het jeugdorkest en de brassband van Amor Musae uit Swifterbant. In 2019 leidde de samenwerking tot een gastvrij, vrolijk en kleurrijk programma. Dit jaar is er een nieuw programma in de grote zaal van de Meerpaal in Dronten met vele onverwachte muzikale gasten. Ook is er een betoverende animatiefilm van jonge cursisten van de Meerpaal Academy.

 

Voor kinderen tussen 7 en 12 jaar is er tussen 15:00 -15:30 uur een gratis buikdansles in de dansstudio van de Meerpaal.

 

Zondag 29 november, aanvang: 16:00 uur
Tickets: €12,50 voor volwassenen | €2,50 voor kinderen
Reserveer hier je ticket

 

In 2021 volgen nieuwe edities van Mundo Sonora in steden waar Orchestre Partout een muziekwerkplaats organiseert in het azc.

 

EN
NL_NL EN