General info:

info@orchestrepartout.nl


Bookings:

bookings@orchestrepartout.nl

ORCHESTRE PARTOUT
Vanuit de overtuiging dat muziek een universele taal is die verbindt maakt Orchestre Partout vanaf 2010 muziek met azc bewoners, statushouders en Nederlandse vakgenoten. Zo dragen we bij aan een kleurrijke samenleving waarin iedereen zijn muzikale talent kan ontwikkelen en waarin elke stem telt en klinkt. Door de continuïteit en gelaagdheid van het programma is Orchestre Partout anno 2023 uitgegroeid tot een kweekvijver voor muzikaal talent uit alle delen van de wereld, van amateur tot professional

 

ORGANISATIE
Het kernteam van Orchestre Partout wordt gevormd door Ted van Leeuwen (initiatiefnemer en muzikaal leider), Titia Bouwmeester (initiatiefnemer, artistiek leider) en Hashem Kabreet (muzikant, workshopleider)

Bij de organisatie van de muziekwerkplaatsen werken we duurzaam samen met het COA, lokale muziekverenigingen, centra voor de kunsten en schouwburgen. Bij Club Partout werken we samen met conservatoria, professionele ensembles, podia en festivals.

 

BESTUUR
Voorzitter: Johan Dorrestein (vml directeur Nederlands Blazers Ensemble/ Cello Biënnale)
Secretaris: Orville Breeveld (senior marketeer Concertgebouw Amsterdam)
Algemeen bestuurslid: Egbert Fransen (oprichter Pakhuis de Zwijger)

 

WORKSHOPLEIDERS
Ted van Leeuwen (azc Amsterdam)
Lex Pantelic (azc Heerghugowaard & Den Helder)
Hashem Kabreet (noodopvang Amsterdam, Club Partout, educatie and intervisie)
Nour Wahidi (noodopvang Amsterdam)
Mohanad Ataya, (azc Nijmegen)
Aimee Fray (azc Nijmegen)
Rani Elias (azc Drachten)
Reinaldo Gaia (azc Drachten)

 

PARTNERS

  • Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) ontvangt Orchestre Partout en zorgt voor werkruimte en interne communicatie.
  • De Vrolijkheid heeft creatieve activiteiten voor kinderen en jongeren. Orchestre Partout richt zich op volwassenen. We wisselen ervaringen uit en wijzen bewoners op elkaars activiteiten.

 

FONDSEN
Orchestre Partout wordt mogelijk door de genereuze ondersteuning van: Amsterdams Fonds voor de KunstVSBfonds, KANSfonds, Prins Bernard Cultuurfonds, Fonds Cultuurparticipatie, Olga Heldring Fonds en Adessium Foundation.

NL